Barntapeter

Om du ska köpa tapeter till småbarnens rum finns det massor av fantasifulla barntapeter att välja på, och sådana tapeter hittar du såklart hos de butiker vi presenterar här på billigatapeter.nu.

Tips när du ska köpa barntapet

När du ska köpa barntapeter bör du tänka på följande saker:

  • Tåliga. Tapeterna bör vara lätta att rengöra med en fuktig trasa och bör därför inte vara gjorda av papper som drar åt sig smuts, kladd och färg. Du känner säkert till att barnen är duktiga på att kladda ner och rita på väggarna så om du inte köper en tålig och lättrengjord tapet finns det risk för att den blir förstörd redan efter ett par dagar.
  • Barn är inte så förtjusta i vanliga ”tråkiga” tapeter. I och för sig bryr de sig inte alls om tapeten om du sätter in en vanlig tråkig tapet i barnrummet, men om du slänger upp en tapet med roliga motiv kommer de förmodligen att tycka att det är riktigt kul och fint.
  • Komplettera gärna med fina eller roliga wallstickers som du kan fästa utanpå tapeten om det passar.
  • Fototaper för barn. Det finns massor av fototaper som passar bra i barnrummet, fototapeter med motiv som dinosaurier, hästar, mumintroll, Star Wars-teman, disneyfigurer, sporter och en massa lekfulla tapeter av högsta kvalitet. Sådana billiga tapeter kan du till exempel köpa hos Photowall.