Fototapet

Det har blivit allt vanligare att man väljer att köpa en fototapet istället för en vanlig tapet. En fototapet förhöjer ett rums utseende drastiskt och gör det personligt. Det finns massor av motiv att välja på när du ska köpa fototapeter, till exempel bilder landskap, hav, städer, stränder med palmer, buddastatyer och naturmiljöer. En snygg fototapet med ett hissnande landskap kan ge illusionen av att du ser ut genom ett stort fönster och att landskapet faktiskt finns där.

Olika sorters fototapeter

Fototapeter i papper

Fototapeter i papper trycks med hjälp av den senaste digitala tekniken på ett riktigt kvalitetspapper vilket ger en mycket hög bildkvalitet. Dessa fototapeter finns i färdiga mått och i många olika storlekar. De kan naturligtvis även beskäras om de mot förmodan inte riktigt passar.

Fototapeter panorama

Panoramatapeter passar utmärkt för större väggar och förhöjer verkligen ditt vardagsrum. Varför inte skaffa en panoramatapet på en tropisk strand kantad med palmer, Egyptens pyramider, en medelhavsstad eller New York City Skyline? Det är svårt att beskriva hur storslagen en fototapet i panoramatapet kan vara. Du måste se det själv.

Fototapet Non Woven

Det finns fototapeter som trycks på Non Woven-material som är ett slitstarkt material av hög kvalitet som är enkelt att sätta upp på väggen. Non Woven-tapeter brukar kunna skräddarsys och passar utmärkt för barnrum, men även för vardagsrum, kök och sovrum.

Fototapet med egna fotografier

Om du är en fotoentusiast eller har ett riktigt snyggt fotografi liggande i datorn kan du skaffa en fototapet med din egen bild som motiv. Dessa fototapeter brukar också tryckas på Non Woven-material. Det är enkelt att skaffa en fototapet med eget fotografi. Du e-postar din bild till tapetshoppen på nätet och får ett prisförslag. Om du godkänner prisförslaget får du tapeten inom 4-6 dagar.