Tapetguide

Det är inte bara busenkelt att beställa billiga tapeter online, det ger dig även en flexibilitet som du sällan får någon annanstans som du snart kommer att se. Nu ska vi nämligen visa dig hur det går till när du beställer tapeter online.

Så beställer du billiga tapeter

  • Surfa in på en tapetbutik på nätet som säljer billiga tapeter med en hög kvalitet. Sådana butiker hittar du här på billigatapeter.nu.
  • Leta fram en tapet som du tycker skulle passa i ditt hem och klicka på tapeten.
  • Anpassa tapeten efter dina behov. Det är bara att fylla i hur bred och hög du vill att tapeten ska vara. Du ska inte beräkna per tapetvåd utan helt enkelt bara fylla i de mått som väggen har. När du har gjort det ser du hur tapeten kommer att se ut. Om du har valt en fototapet eller en annan tapet som består av ett speciellt motiv beskärs tapeten efter dina mått och om du inte är nöjd med beskärningen av motivet kan du justera det själv så att tapeten kommer att se ut precis som du vill ha den. Du kan till och med spegelvända tapeten om du vill. Det här är såklart riktigt, riktigt bra. Du får även se hur mycket totalsumman blir för din tapet när du är klar.
  • Lägg tapeten i varukorgen och när du har shoppat klart går du till kassan.
  • Lägg din order. I kassan väljer du fraktsätt, betalar med betalkort, på faktura eller väljer delbetalning, fyller i ditt namn och adress och skickar iväg din order. Normalt får du din tapet inom 1 – 3 dagar.

Svårare än så är det alltså inte att beställa billiga tapeter online.